专业词汇大学英语四级词汇训练1200题

大学专业 时间:2018-06-03 我要投稿
【www.sundxs.com - 大学专业】

  1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.

  A. oral B.platform C.rude D.shield

  2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

  A. authority B.interpretation C.instruction D.institution

  3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.

  A. departure B.donkey C.destination D.discount

  4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

  A. gap B.break C.globe D.equality

  5. Careful planning and hard work will _______ our final success.

  A. enclose B.ensure C.discharge D.deny

  6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.

  A. worried B.doubted C.apologized D.dissolved

  7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

  A. focus B.object C.preserve D.fix

  8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.

  A. exchanged B.altered C.modified D.cooked

  9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.

  A. double B.joint C.orginate D.diverse

  10. He has a bad impression of his _______ in the office.

  A. colleagues B.bullets C.barbers D.audience

  11. His eyes _______ with rage but he did not dare to say anything.

  A. flashed B.wicked C.voted D.protested

  12. The list is arranged according to the _______ professions of the audience.

  A. respective B.responsible C.resource D.resolution

  13. This is our _______. So you can do what you need to do here.

  A. substance B.schedule C.notice D.noun

  14. That rich man has been dead for a long time but his ________ is still not known to the public.

  A. sausage B.shelf C.portion D.will

  15.I could have _______ such a situation but I didn’t.

  A. forecast B.overcome C.shed D.urged

  16.I prefer a _______ typewriter to an automatic one.

  A. mechanic B.manual C.merchant D.mental

  17.If you want to stop for a moment, just press the ‘_______’ button on your tape recorder.

  A. toilet B.thumb C.violin D.pause

  20.I have _______ three terrible English examinations this week.

  A. observed B.operated C.undergone D.suffered

  21.This is a purely _______ problem, not a political one.

  A. additional B.advantage C.announce D.academic

  22.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.

  A. less B.sandy C.stain D.minimum

  23.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’.

  A. haste B.range C.possession D.purse

  24.This company provides a very good _______ service for its products.

  A. maintenance B.merit C.philosophy D.pigeon

  25.There is more _______ in meat than in vegetables.

  A. dam B.protein C.cash D.bloody

  26.Do not _______ in the exam. This will do you no good.

  A. coin B.disaster C.cheat D.resort

  27.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.

  A. routine B.surgery C.rifle D.sake

  28.We need to _______ the purpose of the experiment again.

  A. clarify B.cheek C.claim D.clap

  29.I _______ great success for my study in this university.

  A. disgust B.proceed C.pioneer D.anticipate

  30.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.

  A. feedback B.frost C.outline D.overlook

  31.He drove very fast to _______ that red car.

  A. scatter B.overtake C.site D.sponsor

  32.Slides are sometimes called ________ film.

  A. whistle B.vigorous C.robot D.transparent

  33.Professor Smith _______the most important part in his paper.

  A. omitted B.disputed C.designed D.chased

  34.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

  A. mixed B.alloy C.champion D.grasp

  35.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

  A. determination B.distribution C.discipline D.evolution

  36.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

  A. pushed B.purchased C.promoted D.promised

  37.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

  A. possible B.potential C.underneath D.vital

  38.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

  A. interior B.insurance C.initial D.invisible

  39.The _______ can help people to see very small objects.

  A. metropolitan B.microphone C.microscope D.microwave

  40.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

  A. psychologically B.moderately C.naturally D.precisely

  41.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.

  A. portable B.primary C.possession D.positive

  42.Nobody knows his _______ for helping us.

  A. motive B.motion C.mood D.moral

  43.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.

  A. midst B.mild C.mention D.neutral

  44.This is a _______ moment for our research. We should be careful.

  A. critical B.belt C.conscience D.copper

  45.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.

  A. observation B.transportation C.advanced D.transfer

  46.When I read the newspaper, I always read the _______ first.

  A. headlines B.headquarters C.heaven D.horizon

  47.They _______ our house at $10,000.

  A. count B.vanish C.weave D.assess

  48.When he studied at college, Jack was supported by a _______.

  A. treatment B.assistance C.scholarship D.protein

  49.Even as _______, he made several wonderful inventions.

  A.a stock B.a representative C.an undergraduate D.a gulf

  50.An emergency _______ is very important in case of fire.

  A. exit B.deposit C.discharge D.elaborate

  答案:

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A 11.A 12.A 13.B 14.D 15.A 16.B 17.D 18.D 19.A 20.C 21.D 22.D 23.A 24.A 25.B 26.C 27.A 28.A 29.D 30.A 31.B 32.D 33.A 34.B 35.D 36.C 37.B 38.C 39.C 40.A 41.D 42.A 43.D 44.A 45.C 46.A 47.D 48.C 49.C 50.A

热门文章