大学英语测试卷2答案

大学英语答案 时间:2018-04-26 我要投稿
【www.sundxs.com - 大学英语答案】

  大学英语考试是必修课,平时上课要认真,需要好好学习。小编为大家整理的大学英语测试卷2答案,希望大家喜欢。

  一、交际英语

  1.- When are you going on holiday?

  - _________

  A.Last night.

  B.Next week.

  C.By plane.

  D.With my brother.

  答案:B

  2.- Thank you ever so much for your lovely gift.

  - _________

  A.Never mind

  B.I'm glad you like it.

  C.Please don't say so.

  D.No, It's not so good.

  答案:B

  3.- I didn't mean to do that. Please forgive me.

  - _________

  A.Not too bad.

  B.That's all right.

  C.It's a pleasure.

  D.Thank you.

  答案:B

  4.- Is it possible for you to work late tonight?

  - _______

  A.I like it.

  B.I'll do that.

  C.I'd love to.

  D.I think so.

  答案:D

  5.- Thank you for your invitation.

  - _________

  A.It doesn't matter.

  B.It's a pleasure.

  C.It's a small thing.

  D.I'll appreciate it.

  答案:B

  二、阅读理解

  Today the official language of the United Sates and most of Canada isEnglish. However, French almost became the official language because of a war.

  The French and Indian War was fought between 1754 and 1763. The name ofthis war is not accurate because the war was actually between England andFrance. The Indian fought on the side of the French.

  France and England were trying to gain control of North America. Franceheld Canada, and England held part of what is now the United States. However,France tried to expand its land by moving southward into New York,Pennsylvania, Ohio, and Virginia. When the French built a fort on the OhioRiver, the residents in Virginia sent George Washington to attack the fort in1754. However, the French defeated Washington.

  The French, aided by Indians, outsmarted(更精明) the English and won many early battles. Later,the British began to do well against the French. In the final battle in Quebec,Canada, General Wolfe of England faced General Montcalm from France. Bothgeneral died in this battle, but the English outlasted(比……持久)the French and won the battle. Thus, most ofNorth America today has the English culture and language.

  6.A good title for this selection is The French and Indian War.

  A.T

  B.F

  答案:A

  7.Most of North America today has the English culture and language.

  A.T

  B.F

  答案:A

  8.General Wolfe died in France.

  A.T

  B.F

  答案:B

  9.Washington lost his battle at the fort on the Ohio River at the end ofthe war.

  A.T

  B.F

  答案:B

  10.Both general died in the final battle.

  A.T

  B.F

  答案:A

  Morgan Rees has always been a goodbusinessman. He used to own three petrol stations and was busy most of thetime. When he was 65, the normal retirement age, he decided that he didn't wantto stop, so he carried on working for another two years. Eventually, when hewas nearly 68, his wife, Dolly, asked him to retire because she wanted to enjoytheir old age together. Reluctantly, he handed over the business to his son.

  But he was unhappy. He didn't know what to dowith himself. Although he read a lot of books and he went on holiday tointeresting places with his wife, he was bored and began to get depressedbecause he hated being retired.

  Then one day he saw an advertisement in thenewspaper and, without telling his wife, he bought a small crockery (陶器) factory. The next week he told his family.They were horrified and worried. They thought he was too old at 71 to startwork again.

  He is now 76 and he has expanded the companyconsiderably. He has increased the number of staff from 6 to 24 and he hasfound many new customers for the products. He has developed the export marketand has improved profits by 200%. He has opened a new design office andemployed three young designers. They have been all over the world to get newideas, and one of them has gone to France this week to a major trade fair. Mostimportantly, he hasn't been bored since he bought the factory.

  11.The topic sentence of Para. 1 is ______.

  A.Morgan Rees has always been a good businessman

  B.he used to own three petrol stations and was busy most of the time

  C.when Morgan Rees was 65, he got retired

  D.reluctantly, he handed over the business to his son

  答案:A

  12.The topic sentence of Para. 2 is ______.

  A.he didn't know what to do with himself

  B.he went on holiday to interesting places with his wife

  C.he was unhappy after he got retired

  D.none of them

  答案:C

  13.Which of the following statements can best express the main idea ofPara. 3?

  A.One day he saw an advertisement in the newspaper.

  B.He bought a small crockery factory in secret and started work again.

  C.He told his family he bought a small crockery factory.

  D.His family was horrified and worried when they learned he bought thesmall factory.

  答案:B

  14.What is the central idea of the last paragraph?

  A.Morgan Rees has worked until he is 76.

  B.Morgan Rees has developed the export market and improved the profits by200%.

  C.Morgan Rees hasn't been bored since he bought the factory.

  D.Since he started working again, Morgan Rees has expanded the companyconsiderably, which has enriched his retired life.

  答案:D

  15.The passage mainly deals with ______.

  A.why Morgan Rees bought a small crockery factory

  B.how Morgan Rees lived his retired life more happily by turning to workagain

  C.how Moran Rees became a good businessman

  D.how Moran Rees expanded the company considerably

  答案:B

  三、词汇与语法

  16.It took me a long time to ________ the disappointment of failing theexam.

  A.get over

  B.get up

  C.get into

  D.get down

  答案:A

  17.He ______ to me last week.

  A.is writing

  B.writes

  C.wrote

  D.is written

  答案:C

  18.I don’t know _______ to deal with such matter.

  A.what

  B.how

  C.which

  D./

  答案:B

  19.When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _____dinner in thekitchen.

  A.cooked

  B.was cooking

  C.cooks

  D.has cooked

  答案:B

  20.The workers are busy ____models for the exhibition.

  A.to make

  B.with making

  C.being making

  D.making

  答案:D

  四、完型填空

  Jody was ten years old when he decided he needed a job. He thought itmight be fun to raise worms. He could sell them to farmers and people whofished. So in __21__, he bought many worms. But that winter the cold weatherkilled all the worms because he had not putthem in a warm place.

  The next spring Jody __22__ again. He bought more worms, which he tookgood care of. When winter came, he took them inside, so they would stay warm.Many people bought his worms.

  One day when Jody was twelve, he got a letter. It was from the state ofNew York. The letter said, " Everyone who __23__ things has to paytaxes!" Jody made only one dollar selling worms. But he still had to paypart of that money to the state. He told many people in his town what had__24__. Soon some people from a television station talkedwith Jody. Many peoplesaw it and they began to write letters to the state. The letters now said thatthe law was __25__. Finally the law was changed. Children like Jody can nowsell things without paying money to the state.

  21.

  A.sells

  B.tried

  C.unfair

  D.spring

  E.happened

  答案:D

  22.

  A.sells

  B.tried

  C.unfair

  D.spring

  E.happened

  答案:B

  23.

  A.sells

  B.tried

  C.unfair

  D.spring

  E.happened

  答案:A

  24.

  A.sells

  B.tried

  C.unfair

  D.spring

  E.happened

  答案:E

  25.

  A.sells

  B.tried

  C.unfair

  D.spring

  E.happened

  答案:C

  五、英译汉

  26.I have a pain in my back.

  答案:我的背疼。

  27.Jim will go to his teacher whenever he has questions.

  答案:吉姆一有问题就找他的老师。

  28.I had no choice.

  答案:我别无选择。

  29.Fred was such a hardworking student that he soon came out first in theclass.

  答案:弗瑞德是一个学习十分用功的学生,所以不久他就成了班里学习最好的学生。

  30.The more passions we have, the more happiness we are likely to experience.

  答案:我们的激情越多,我们有可能体验的快乐就越多。

  31.Trees need water to grow.

  答案:树木有水才能生长。

热门文章