2017年电大《大学英语》B电大网考试题及答案(三).

大学英语答案 时间:2018-05-30 我要投稿
【www.sundxs.com - 大学英语答案】

  2017年电大《大学英语》B电大网考试题及答案(三)

  一、交际英语

  1、HasAlicehadanaccident?____________.

  A:Idon'thopeso

  B:Ihopeno

  C:Ihopenot

  D:Shedidn'tsayto

  答案:C

  2、--_________

  --Fine,thanks.

  A:Howdoyoudo?

  B:Hello!

  C:Nicetomeetyou。

  D:Howareyou?

  答案:D

  3、Howmuchisthatmeat,please?

  -_____________________

  A:Teno'clock.

  B:Tenyuanakilo.

  C:Ilikeitverymuch.

  D:Idon'tlike.

  答案:B

  4、-Hello,mayItalktothedirectornow?

  -_________

  A:Sorry,heisbusyatthemoment.

  B:No,youcan't.

  C:Sorry,youcan't.

  D:Idon'tknow.

  答案:A

  5、-Who'sspeaking?

  -ThisisTom.

  A:speaksB:spoken

  C:speakingD:saying

  答案:C

  二、阅读理解

  1、Forseveralyears,Americanshaveenjoyedteleshopping-watchingTVandbuyingthingsbyphone.NowteleshoppingisstartinginEurope.InanumberofEuropeancountries,peoplecanturnontheirTVsandshopforclothes,jewelry,food,toys,andmanyotherthings.TeleshoppingisbecomingpopularinSweden,forexample.ThebiggestSwedishcompanysellsdifferentkindsofthingsonTVin15

  Europeancountries,andinoneyearitmade$100million.InFrancetherearetwoteleshoppingchannels,andtheFrenchspendabout$20millionayeartobuythingsthroughthosechannels.

  InGermany,untillastyearteleshoppingwasonlypossibleononechannelfor1houreveryday.Thenthegovernmentallowedmore

  teleshopping.Otherchannelscanopenfortelebusiness,includingthelargestAmericanteleshoppingcompanyanda24-hourteleshoppingcompany.Germanbusinessesarehopingthisnewteleshoppingwillhelpthemsellmorethings.

  Somepeopleliketeleshoppingbecauseitallowsthemtodotheirshoppingwithoutleavingtheirhomes.Withalltheproblemsoftrafficinthecities,thisisanimportantreason.Butatthesametime,otherEuropeansdonotlikethisnewwayofshopping.Theycandoteleshopping"junkontheair".ManyEuropeansusuallyworryaboutthequalityofthethingsforsaleonTV.Goodqualityisimportanttothem,andtheybelievetheycannotbesureaboutthequalityofthethingsonTV.

  TheneedforhighqualitymeansthatEuropeanteleshopping

  companieswillhavetobedifferentfromtheAmericancompanies.Theywillhavetobemorecarefulaboutthequalityofthethingstheysell.Theywillalsohavetoworkhardertosellthingsthatthebuyerscannottouchorseeinperson.

  (1)、TeleshoppingischeapinEurope.

  A:T

  B:F

  答案:B

  (2)、Peopleliketeleshoppingbecauseitiseasier.

  A:T

  B:F

  答案:A

  (3)、SomeEuropeansdon'tliketeleshoppingbecausetheydon'twatchTV.A:T

  B:F

  答案:B

  (4)、InGermany,teleshoppingmayhavefewerbuyers.

  A:T

  B:F

  答案:B

  (5)、Thebesttitleofthispassageis"TeleshoppinginEurope".A:T

  B:F

  答案:A

  2、TheFrenchRevolutionbrokeoutin1789.AtthetimeFrancewasinacrisis.Thegovernmentwasbadlyrunandpeople'slivesweremiserable.KingLouisXIVtriedtocontrolthenationalparliamentandraisemore

  taxes.Buthiseffortfailed.HeorderedhistroopstoVersailles.ThepeoplethoughtthatLouisintendedtoputdowntheRevolutionbyforce.OnJuly14,1789,theystormedandtooktheBastille,wherepoliticalprisonerswerekept.Eversincethatday,July14hasbeentheFrenchNationalDay.Louistriedtofleethecountryin1792,togetsupportfromAustriaandPrussia.However,hewascaughtandputinprison.InSeptember1792,themonarchywasabolished.Inthesameyear,Louiswasexecuted.Afewmonthslaterhiswife,Marie,alsohadherheadcutoff.TheRevolutionofFrancehadfrightenedtheotherkingsofEurope.ArmiesfromAustriaandPrussiabegantomarchagainstFrance.TheFrenchraisedrepublicanarmiestodefendthenation.TheRevolutionwentthroughaperiodofterror.Thousandsofpeoplelosttheirlives.Intheend,powerpassedtoNapoleonBonaparte.

  (1)、What'sthispassageabout?

  A:France.

  B:KingLouis.

  C:TheFrenchRevolution.

  D:Europe.

  答案:C

  (2)、Whichdidnothappenin1789?

  A:TheFrenchRevolutionbrokeout.

  B:Thenationaleconomywasdevelopingrapidly.

  C:Thegovernmentwasn'twellrun.

  D:KingLouisXIVwasinpower.

  答案:B

  (3)、Wherewerethepoliticalprisonerskept?

  A:InVersailles.

  B:InAustria.

  C:InPrussia.

  D:InBastille.

  答案:D

  (4)、Whatdoestheunderlinedword"abolished"mean?

  A:Putoff.

  B:Established

  C:United

  D:Ended

  答案:D

  (5)、WhatwasNOTtheeffectoftheRevolution?

  A:July14hasbecometheFrenchNationalDay.

  B:ItbroughtsomeimpactontheotherEuropeankings.

  C:Louis'swife,Mariewaskilled.

  D:Thekingtriedtocontrolthenationalparliament.

  答案:D

  三、词汇与语法

  1、Wearenext-door_______.

  A:neighborhoods

  B:neighbor

  C:neighborhood

  D:neighbors

  答案:D

  2、TodayChinese_________bymoreandmorepeoplearoundtheworld.A:wasspoken

  B:isspoken

  C:spoke

  D:speak

  答案:B

  3、Theyoungladycomingovertous_____ourEnglishteacher;thewayshewalkstellsusthat!

  A:mustbe

  B:canbe

  C:wouldbe

  D:couldbe

  答案:A

  4、Whatisthetrain______toBirmingham?

  A:fee

  B:tip

  C:fare

  D:cost

  答案:C

  5、Asthebuscameroundthecorner,itran______abigtreebytheroadside.

  A:into

  B:on

  C:over

  D:up

  答案:A

  四、完型填空

  Onceuponatimeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotknow__1__todowhenitslippedfromhishorseandfell__2__theroad.Thesackwas__3__heavyforhimtolift,andhisonlyhopewasthatpresentlysomeonewouldcomeridingbyandlendahand.

  Itwasnotlong__4__ariderappeared,butthefarmer'sheartsankwhenherecognizedhim,foritwasthegreatmanwholivedinacastlenearby.Thefarmerwouldhavedaredtoask__5__farmertohelp,oranypoormanwhomightcomealongtheroad,buthecouldnotbegafavorofsogreataman.

  (1)、

热门文章