大学英语四级词汇训练题及答案

大学英语答案 时间:2018-06-02 我要投稿
【www.sundxs.com - 大学英语答案】

  选择题

  1. This kind of medicine has the power to _______poison.

  A.splash B.resist C.adopt D.occupy

  2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

  A.defended B.afforded C.created D.offended

  3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

  A.inclined B.puzzled C.accompanied D.performed

  4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

  A.sunk B.sighed C.sought D.sealed

  5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

  A.expressed B.yielded C.decreased D.approved

  6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

  A. cliff B.still C.stiff D.stick

  7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

  A.slip B.pack C.gain D.solve

  8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

  A.genuine B.generous C.genius D.gentle

  9.If you use _______, you can get a higher quality picture.

  A.wax B.shame C.goose D.slides

  10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

  A.frightens B.differs C.displays D.governs

  11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

  A.function B.fundamental C.funeral D.funds

  12.Who is the patient being _______ on?

  A.painted B.operated C.tied D.fetched

  13.Mary is _______ of music but I am not.

  A.pause B.adventure C.grammatical D.fond

  14.This man has been proved _______ of murder.

  A.guilty B.spoil C.flash D.curious

  15.The international situation is very _______ in the Middle East.

  A.delicious B.perfect C.delicate D.percent

  16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

  A.recognized B.extended C.persuaded D.unexpected

  17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

  A.grant B.estimate C.council D.check

  18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

  A.overlooked B.ignored C.noticed D.outlined

  19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

  A.tidy B.sincere C.worship D.merry

  20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

  A.menu B.spoon C.loan D.bond

  21.English has become a communication _______ for people from different countries.

  A.merit B.stream C.enjoyment D.medium

  22.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

  A.shed B.tempted C.reserved D.devoted

  23.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

  A.disappointed B.deserted C.clarified D.opposed

  24.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

  A.an origin B.a detail C.an example D.an outline

  25.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

  A.chapter B.ceremony C.chamber D challenge

  26.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

  A.stain B.stable C.peaceful D.pink

  27.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

  A.performance B.policy C.smart D.statement

  28.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

  A. Alike B.Folk C.Twin D.Former

  29.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

  A.fuel B.frown C.fulfill D.frost

  30.Please do not _______ when somebody else is talking.

  A. intend B.interpret C.interupt D.invest

  31.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.

  A.express B.explode C.ecploit D.expose

  32.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinion

  A.affects B.reacts C.reflects D.recognizes

  33.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.

  A.feedback B.backward C.withdraw D.departure

  34.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.

  A.dramatic B.original C.considerable D.temple

  35.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.

  A.evolution B.sign C.individual D.ceremony

  36.The dog _______ the rabbit but could not catch it.

  A.ceased B.chained C.checked D.chased

  37.If your letter is over weight, you must pay for the _______.

  A.excess B.exceed C.c

  [1][2]下一页

  [1][2]下一页

  大学英语四级词汇训练1200题2

  hecked D.chased

  38.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.

  A.weaken B.omit C.overcome D.overtake

  39.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.

  A.insurance B.expense C.evidence D.payment

  40.Chocolate and ice-cream have different _______.

  A.favour B.favourites C.fever D.flavours

  41.This is an _______ that will not be easily forgotten.

  A.impact B.academic C.insult D.alternative

  42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

  A. engage B.comfort C.execute D.forgive

  43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

  A.harbour B.function C.definite D.essential

  44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

  A.fountain B.fix C.tight D.fasten

  45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

  A.owing B.device C.tired D.extra

  46.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore B.purchase C.glow D.faint

  47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred B.transformed C.transmitted D.transported

  48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case B.double C.enclose D.nonsense

  49.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed B.spread C.lost D.derived

  50.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted B.observed C.obliged D.wandered

  答案:

  1.B 2.D 3.A 4.D 5.B 6.C 7.D 8.A 9.D 10.D 11.D 12.B 13.D 14.A 15.C 16.C 17.B 18.A 19.B 20.C 21.D 22.A 23.A 24.D 25.D 26.B 27.A 28.C 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.A 35.D 36.D 37.A 38.C 39.A 40.D 41.C 42.D 43.D 44.D 45.D 46.A 47.A 48.C 49.D 50.D

热门文章