热门搜索: 期末答案 英语四级 六级
您的当前位置:首页>期末试题>阳光大学生网《大学英语》期末试题及答案

阳光大学生网《大学英语》期末试题及答案

阳光大学生网《大学英语》期末试题及答案

第一部分  交际用语(10分)

1. She is talking to a customer.

A. What is Mary doing right now?

B. What does Mary do?

C. What is Mary talking about?

2.  I've got a bad cough.

A. What's the matter with you?

B. How are you?

C. How was your day yesterday?

3.What's the weather like in this area?

A. That' s all right.

B. Yes, it' s fine.

C. It' s windy.

4.Can you get a coffee for me?

A. Yes, I can get.

B. Yes, of course.

C. Yes, I get.

5.Excuse me, where is the nearest bank, please?

A. It's not sure.

B. That' s all right.

C, It's next to 1he newsagent.

第二部分  词汇与结构(40分)

6—25小题:阅读下面的句子和对话,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项,并在答题纸上写出所选的字母符号。(每题2分,共40分)

6. David is           only accountant in my father's company.

    A.a                                        B. an

    C. the

   7. I usually get up            7 o'clock in the morning.

    A. at                                     B. in

    C. on

   8.            name is Clair.

    A. She                                     B. She's

    C. Her

   9. There is         in front of the television.

    A. a sofa                                 B. sofa

    C. many sofas

   10. I don't want         milk in my coffee.

    A. some                                  B. any

    C. many

   11. I'm sorry she's not in. Would you like to            a message?

     A. leave                                    B. rest

     C. keep

   12. Hurry up. We don't have           time.

     A. many                                   B. enough

     C. too many

   13. You         go to bed and sleep.

     A. need                                    B. should

     C. would

14. She is making           a cup of coffee.

A. myself                                B. himself

C. herself

15. What           they do on Sundays?

A. have                                  B. do

C.  are

16. I'm bad at spelling, but Jane is            than me.

A. less                                   B. bad

   C.  worse

17. It           heavily here at this moment.

A. rain                                     B. rains

C. is raining

18.            you like to go to the pub after work?

A. Would                              B. Should

C. Could

19. Mark is responsible           the international market.

A. in                                       B. for

C. of

20. The house is very close to the railway station, so it's very             for transport.

A. expensive                             B. noisy

C. convenient

21.          does the flat cost a month?

  A. How much                             B. How many

C. How long

22. My husband doesn't           , but I like it very much.

  A. like shopping                          B. likes shopping

  C. likes to shop

23. Billy is           than Ben.

A. as attractive                            B. more attractive

C. very attractive

24. -- I haven't got a car.

  -- Neither          I.

A. have                                  B. do

C.  am

25. -- The classroom is not big enough for 50 students.

  -- Yes, Iagree. It's    

A. no big                                B. not small enough

C. too small

第三部分  阅读理解(20分)

26—30小题:阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选出一个正确答案,并在答题纸上写出所选的字母符号。(每题2分,共10分)

Hi Xiaoyan,

   You want to know about my gym.

   The gym is "New You". The phone number is 020 791 1340. It's near Oxford Circus.There's a swimming pool and there are a lot of classes. There is a yoga class on Tuesdaymorning(I go to it)and there are aerobics classes every, evening.  There is also a Tai Chiclass. I don't know when.

  There are lots of running machines and weights machines, but there aren't any bicycles.There's a sauna, but there isn' t a steam room and there are very nice showers and freecosmetics! There are different ways to pay for the classes. You can pay by cash, credit cardor cheque.

See you there?

Jan

26. There are a lot of           in the gym.

       A. swimming pools                      B. classes

       C. trainers

27. Jan goes to    

        A. aerobics classes every day             B. Tai Chi class every evening

        C. yoga class on Tuesday morning

28. There is a           in the gym.

        m. sauna                                   B. steam room

        C. bicycle

29. What is free in the gym?

        A. Steam room.                          B. Cosmetics.

        C. Sauna.

30. How can you pay for the classes?

       A. By cash.                              B. By credit card.

       C. Both A and B.

31一35小题:阅读下列短文,根据短文内容判断其后的句子是正确(Right)、错误(Wrong),还是文字中没有涉及相关信息(Doesn’tsay),并在答题纸上写出所选的字母符号。(每题2分,共10分)

Everybody talks about the weather, but nobody can do anything about it. It is true.People usually begin their talks with "Isn't it a nice day?  ....  Do you think it will rain?""What a fine day!", ete (等等).

   Many people think they can tell what the weather is going to be like. But they hardly(几乎不) agree with each other. One may say, "Do you see how Cloudy it is in the east? It's going to rain tomorrow." Another man will say, "No, it's going to be fine tomorrow."

   People often look for the weather they want: when a farmer needs water, he looks forsomething to tell him it's going to rain, and he won't believe anything else.

   Almost everyone listens to what the weatherman (天气预报员) says. But he doesn'talways tell us what we want, and once in a while (偶尔) he makes a mistake.  Still, hemaybe comes closer to being correct than anyone else.

31. Everybody talks about the weather, but nobody can change it.

       A. Right.                               B. Wrong.

       C. Doesn't say.

32. People usually have similar (相似的) ideas about the weather.

A. Right.                                B. Wrong.

C. Doesn't say.

33. When farmers need water, they like rainy weather.

A. Right.                               B. Wrong.

C. Doesn't say.

34. Many people take umbrellas (伞) when they go traveling.

A. Right.                               B. Wrong.

C. Doesn't say.

35. The weatherman never makes mistakes.

  A. Right.                               B. Wrong.

C. Doesn't say.

第四部分  翻译(20分)

36—40小题:根据括号内的提示将下列句子补充完整,并将答案写在答题纸上。(每题3分,共15分)

36. --  (你有空吗) on Sunday?

  -- I'm afraid not. I have to go to the English classes on Saturday.

37. -- What's the time?

  -- It is (九点一刻).

38. The supermarket is  (在银行对面).

39. How long does it take to (乘地铁去你的办公室)?

40. Can I (在花园里吸烟)?
 

41—45小题:将下列句子翻译成汉语,并将答案写在答题纸上。(每题3分,共15分)

41. I am looking for a flat on the ground floor.

42. Xiaoyan (晓燕,) goes to a gym twice a week with her friends.

43. You can't park your car in front of the office building.

44. He doesn't like borrowing things from others.

45. My younger brother isquite outgoing and talkative.


阳光大学生网 大学英语 试题答案及评分标准

第一部分  交际用语(每题2分,共10分)

1.A    2.A    3.C    4.B    5.C

第二部分  词汇与结构(每题2分,共40分) 

6.C    7.A    8.C    9.A    10.B

11.A    12.B    13.B    14.C    15.B

16.C    17.C    18.A    19.B    20.C

21.A    22.A    23.B    24.A    25.C

第三部分  阅读理解(每题2分,共20分)

26.B    27.C    28.A    29。B    30.C

31.A    32.B    33.A    34.C    35.B

第四部分  翻译(每题3分,共30分)

36. Are you free / Will you be free

37. a quarter past nine (o'clock) / nine fifteen

38. opposite the bank

39. get/go to your office by tube/subway

40. smoke in the garden

41.我想找一套一楼的公寓。

42.晓燕和她的朋友们每周去两次健身中心。

43.你不能在办公楼前停车。 

44.他不喜欢向别人借东西。

45.我弟弟很外向,也很健谈。

相关文章

热门文章

友情链接

坏话句子大全 | 盗qq号码 | 网络用语2016最新 | 好玩的手机网游 | 行政约谈通知书 | 销售工作总结与计划 | 早晨祝福动态图片大全 | 骂人的或很搞笑的图片 | 爱奇艺vip的 | 卖场广播稿 | 小白兔和小灰兔教学设计 | 日本av图片 | 性感美臀 | 寒假社会实践总结 | 爱奇艺会员转让 | 暴走漫画装逼图片 | 手游网 | cf一元抽奖活动 | 服装开店计划书 | 占中 |